top of page
Slim Body System.png

NUTRICODE SLIM BODY SYSTEM

Susține pierderea în greutate prin acțiunea glucomannan-ului și a cromului.

Nutricode Slim Body System: Quote
Nutricode Slim Body System: Classes
Etapa a 2-a.png

Etapa 2 - Pierdere în greutate

A doua etapă FIT6 continuă cu o relaxare a restricțiilor alimentare și introducerea suplimentului Slim Body System. Este important ca în a doua etapă să se reducă porția de mâncare cu 30% față de prima etapă.

Despre NUTRICODE Slim Body System

Glucomannan-ul este un polizaharid solubil în apă care este considerat o fibră dietetică ce își mărește volumul odată ajunsă în stomac, astfel porția de mâncare este necesar să scadă iar acțiunea cromul-ui contribuie la scăderea poftei de mâncare nesănătoasă (zaharuri).

Nutricode Slim Body System: Welcome
Slim Body System.png

Ingrediente active

 • glucomanan-ul își mărește volumul în stomac și dă o senzație de sațietate care atunci când utilizați o dietă săracă în calorii, ajută la pierderea în greutate;

 • cromul contribuie la menținerea nivelului normal al glicemiei și contribuie pozitiv la metabolizarea macronutrienților.

Nutricode Slim Body System: Welcome

Pofta de dulce a dispărut de la al doilea pliculeț de Slim Body System administrat în plus mă simt sătulă doar de la un sfert din mâncarea pe care o consumam.

Larisa Vesa

Inițial am comandat suplimentul pentru a mă ajuta în procesul de slăbire dar am constatat că mă ajută pe parte de tranzit și reglare a glicemiei.

Cristian Vlas

Nutricode Slim Body System: Testimonials
Herbal Medicine

Administrare

PLICULEȚE CU PULBERE SOLUBILĂ 

Se adaugă conținutul plicului la 200 ml de apă caldă sau călduță, se agită ușor. Consumați imediat după preparare și beți multă apă după aceea pentru a vă asigura că substanța ajunge în stomac.


Luați un plic de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale.

Efectul favorabil se obține cu un consum zilnic de 3 g de glucomannan pe zi în trei doze, 1 g fiecare (3 x 1 plic), împreună cu 1 sau 2 pahare de apă înainte de masă și în contextul unei diete cu mișcare redusă .


Nu depășiți doza zilnică recomandată. Există un risc de sufocare pentru persoanele cu dificiență de înghițire sau atunci când suplimentul se administrează cu un aport inadecvat de lichide. Un consum excesiv poate produce efect laxativ.

Nutricode Slim Body System: Welcome

Valoare nutritivă

1 pliculeț / 3 pliculețe

Glucomannan: 1 gr / 3 gr

Crom: 12,5 ug (31%)* / 37,5 ug (94%)*

* VNR % din Valoarea Nutritionala de Referinta​ doza zilnica recomandata.

Nutricode Slim Body System: Text

Glucomannan și Obezitatea

Există numeroase studii care arată, beneficiile pe care le are Glucomannan în tratarea obezității. Atunci când glucomannan vine în contact cu lichidele, acesta poate absorbi până la de 50 ori greutatea sa. Multe dintre capsuele pentru slăbit au in componență extractul de glucomannan deoarece acesta ajută cu pierderea în greutate prin faptul că te face să te simți sătul mai mult timp reducând astfel pofta de mancare.

 • Într-un studiu care a implicat 200 de subiecți supraponderali, glucomannan și un placebo s-au consumat timp de 16 săptămani. La finalul testului s-a constatat că grupul care a administrat glucomannan și fibre a slăbit în medie 4.52 kg, comparativ cu 0.79 kg în grupul de control.

Glucomannan și Constipația

Deoarece extractul de glucomannan este o fibră solubilă, acesta a fost studiat pentru beneficiile sale în tratamentul de constipație. Există diverse studii care confirmă beneficiul glucomannanului în tratarea constipației.

 • Într-un studiu care a implicat 7 subiecți constipați, participanții au consumat Glucomannan timp de 21 de zile. Astfel s-a constat că frecvența mișcării intestinale a crescut cu 30% și a contribuit de asemenea la îmbunătățirea ecologiei colonului la adulții care sufereau de constipație.

Glucomannan și Diabetul

Glucomannan are efecte benefice dovedite și în cazul persoanelor cu diabet de tip 2. Un studiu a constatat că în diabetul de tip 2, ingestia preprandială de glucomannan a atenuat creșterea de glucoză din sânge, fără a afecta în mod semnificativ nivelul de insulină. Astfel s-a constatat că suplimentul de glucomannan poate fi benefic pentru controlul glicemic și lipidic în diabet zaharat de tip 2.

 • Într-un studiu care a implicat 22 pacienți cu diabet zaharat și niveluri ridicate de colesterol în sânge, participanții au consumat 3.6g de Glucomannan pe zi timp de 28 de zile. Ei au descoperit că, în comparație cu grupul placebo, grupul cu Glucomannan și-a redus colesterolul plasmatic din sânge cu 11,1%, și colesterolul LDL cu 20,7%.

Glucomannan și Colesterolul

Glucomannan a fost de asemenea studiat pentru efectele sale de reducere a nivelului colesterolului.

 • Un studiu în care au participat 63 de bărbați sănătoși, a fost controlat cu placebo iar participanții au consumat 3.9g extract din fibre konjac de glucomannan timp de 4 săptămâni. Ei au menținut în acest timp un regim alimentar normal. La finalul studiului s-a evidențiat faptul că extractul de glucomannan a redus colesterolul total cu 10%, și tensiunea arterială cu 2,5%.

Nutricode Slim Body System: List

Ingrediente:

Ingrediente pliculețe: agent de îngroșare: izomalt, glucomannan (konjac mannan) (conține dioxid de sulf și sulfiți), regulator de aciditate: acid citric, aromă, îndulcitor: sucraloză, culoare: carotene, picolinat de crom.

Nutricode Slim Body System: About Me

Despre produs | SKU: 801104

​Disclaimer: Informațiile prezente pe acest site au un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Testele clinice la care se face referire au fost realizate în medii controlate și nu reprezintă garanția că utilizând un produs de glucomannan veți obține aceleași rezultate.

 • Gramaj: 360 gr. / 90 pliculete

 • SKU etapa FIT6 2: 981030.02

 • SKU etapa FIT6 5: 981038.02

 • Produs certificate GMP (Good Manufacturing Practice).

 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată sau un stil/mod de viață sănătos.


Produs în EU pentru:

FM World
Poland, 51-129 Wrocław
str. Żmigrodzka 247
tel. +48 71 327 00 00

Nutricode Slim Body System: Text
bottom of page