top of page
Nutricode Inner Balance.png

NUTRICODE INNER BALANCE

Sprijină detoxifierea și alcalinizarea organismului.

Nutricode Inner Balance: Quote
Nutricode Inner Balance: Classes
Screenshot 2021-05-22 at 13.13.39.png

Etapa 1 - Detox și alcalinizare

Programul FIT6 începe prin detoxifierea organismului și reducerea inflamației în vederea începerii procesului de pierdere în greutate într-un mod natural.

Despre NUTRICODE Inner Balance

Ideal pentru cei predispui la un stil de viata stresant, care au stări de oboseală excesivă sau care consumă produse ce provoacă acidifierea organismului cum ar fi zahărul, cafeaua, alcoolul și alimente puternic procesate.

Nutricode Inner Balance: Welcome
Ingrediente Inner Balance.png

Ingrediente active

 • extractul din flori de trandafir Rosa Centifolia sprijină procesele fiziologice de eliminare a produselor metabolismului și ajută la menținerea echilibrului acido-bazic;

 • zincul influentează pozitiv funcționarea sistemului imunitar și protejează celulele împotriva stresului oxidativ iar împreună cu calciul ajută la menținerea oaselor sănătoase;

 • magneziul și fierul reduc senzația de oboseală;

 • potasiul și cuprul sprijină funcționarea sistemului nervos;

 • extractul de urzică susține eliminarea apei din organism;

 • extract de melisă și hamei, facilitează adormirea, astfel ajutând somnul contribuie mai departe la procesul de dezacidificare a organismului.

Nutricode Inner Balance: Welcome

Suplimentul Inner Balance m-a ajutat să elimin apa din organism și să scap de migrene supărătoare. Cred că datorită sprijinului ce îl acordă în detoxifiere am reușit să obțin aceste rezultate.

Ana Comșa

Mi-a îmbunătățit tonusul și starea. În urma analizelor de sânge s-a vazut o îmbunătățire a markerilor ce în trecut erau peste valorile normale. Voi continua să utilizez Inner Balance în cure anuale.

Bogdan Ștefan

Nutricode Inner Balance: Testimonials
Herbal Medicine

Administrare

PLICULEȚE CU PULBERE DIZOLVANTĂ PENTRU ZI

 • Dizolvați conținutul plicului în 200 ml de apă. Se administrează câte un 1 plic de 2 ori pe zi (la micul dejun și prânz). Amestecați bine înainte de consum.


CAPSULE PENTRU NOAPTE

 • Se recomandă să luați 2 capsule cu 30 minute înainte de culcare. Beți cu multă apă, cel putin 1 pahar mare.

Nutricode Inner Balance: Welcome

Valoare nutritivă pliculețe solubile

1 pliculet / 2 pliculete

Zinc:  5 mg (50%) / 10 mg (100%)

Cupru: 0,5 mg (50%) / 1 mg (100%)

Fier: 5 mg (36%) / 10 mg (71%)

Calciu: 275 mg (34%) / 550 mg (69%)

Magneziu: 75 mg (20%) / 150 mg (40%)

Potasiu: 175 mg (9%) / 350 mg (18%)

Sodiu: 175 mg / 350 mg

Extract de trandafir ROSA CENTIFOLIA: 100 mg / 200 mg

Extract de urzica: 150 mg / 300 mg

Nutricode Inner Balance: Text

Valoare nutritivă capsule noapte

2 capsule

Magneziu: 15 mg (4%)

Zinc: 5 mg (50%)

Extract de melisa: 400 mg

Hamei: 100 mg

Nutricode Inner Balance: Text

Care sunt caracteristicile suplimentului Inner Balance?

Inner Balance este un sistem lunar zi-noapte: acționează 24 de ore pentru menținerea echilibrului acido-bazic al organismului.

Care sunt formele disponibile ale suplimentului Inner Balance?

Pachetul Inner Balance conține 60 de plicuri cu pulbere solubilă pentru zi și 60 de capsule pentru noapte.

Care sunt efectele acestui supliment? Pentru cine este conceput?

Suplimentul este destinat celor care trebuie să aibă grijă de echilibrul acido-bazic al corpului lor: cei care fac greșeli alimentare, sunt dependenți de diverse substanțe (țigări, cafea, ceai tare, băuturi acide și îndulcite, alcool) sau cei care suferă de un nivel ridicat de stres. Simptomele acidifierii organismului sunt: disconfort, senzație de oboseală și epuizare, nervozitate, acumulare de apă în organism, balonare, scăderea imunității, dureri de cap, probleme de concentrare și scăderea fermității pielii sau a părului. Un alt simptom poate fi senzația de gură uscată după trezire, combinată cu o respirație distinctă, acră. Printre factorii care nu favorizează un echilibru intern al organismului se enumeră stresul, ritmul rapid al vieții, lipsa exercițiilor fizice, dieta nesănătoasă, utilizarea substanțelor psihoactive, deshidratarea. Se întâmplă adesea că, atunci când organismul este acidifiat, dietele pentru reducerea greutății să nu producă efecte vizibile, așa că, înainte de a începe o astfel de dietă ar trebui să restabilim echilibrul acido-bazic al corpului nostru. Inner Balance poate fi recomandat și persoanelor vârstnice deoarece îmbunătățește calitatea somnului.

Este menționat „24 ore - acțiune pentru menținerea echilibrului acido-bazic al corpului”. Ce face mai exact acest produs?

Suplimentul ajută la menținerea echilibrului acido-bazic al organismului. Nivelul optim de pH al sângelui precum majoritatea proceselor metabolice este de 7,35-7,45. Echilibrul acido-bazic este o stare în care proporția de cationi și anioni din fluidele corporale este menținută în anumite limite, ceea ce determină, la rândul său, un nivel adecvat al pH-ului și un proces corect de funcționare al organismului. Abaterile de la pH-ul corect al sângelui pot fi periculoase pentru organism, atât în cazul în care pH-ul organismului este mai mic de 6,8 cât și mai mare de 7,8. Se pare că majoritatea oamenilor au un nivel mai scăzut al pH-ului (acidifiere). De asemenea, contribuie la acest lucru și greșelile de nutriție, diverse dependențe sau stresul zilnic excesiv. Acidifierea sângelui provoacă dezvoltarea bolilor. Inner Balance este conceput pentru a menține pH-ul sângelui cât mai aproape de nivelul optim și pentru a elimina disconfortul asociat cu acidifierea organismului.

De ce echilibrul acido-bazic este atât de important pentru organismul nostru?

Chiar și o ușoară modificare a pH-ului sanguin poate fi periculoasă. Nivelul optim este de 7,35-7,45. Nivelurile inferioare pot avea consecințe negative serioase pentru sănătatea noastră. Organele cele mai vulnerabile sunt rinichii, plămânii, pielea, mușchii și oasele.

Cum pot susține alcalinizarea organismului meu?

Un obicei sănătos este să bei aproximativ 2,5 litri de apă în fiecare zi, să mănânci alimente alcaline, cum ar fi legumele cu frunze verzi, fructele proaspete, nucile, semințele și uleiurile sănătoase, să ai grijă să faci regulat exerciții fizice și, desigur, să incluzi suplimentele în dieta ta.

Nutricode Inner Balance: List

Ingrediente:

Ingrediente pliculețe: citrat de calciu, agent de umplere: sorbitol, citrat de sodiu, citrat de magneziu, citrat de potasiu, extract de urzica, extract de rosa centifolia, gluconat de fier (II), aroma, citrat de zinc, agenti indulcitori: acesulfam K, sulfat de cupru (II), coloranti: riboflavine.

 

Ingrediente capsule noapte: extract de melisa, ingredientul capsulei: gelatina, agent de incarcare: citrat de calciu, hamei, citrat de magneziu, citrat de zinc, agent de amestec: saruri de magenziu ale acizilor grasi, colorant: E171.

Nutricode Inner Balance: About Me

Despre produs | SKU: 801301

 • Gramaj: 240 gr / 60 pliculete & 30 gr / 60 capsule

 • SKU etapa FIT6 1: 981029

 • SKU etapa FIT6 4: 981037

 • Produs certificate GMP (Good Manufacturing Practice).

 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată sau un stil/mod de viață sănătos.


Produs în EU pentru:

FM World
Poland, 51-129 Wrocław
str. Żmigrodzka 247
tel. +48 71 327 00 00

Nutricode Inner Balance: Text
bottom of page